Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb prémium kategóriás vezeték nélküli fülhallgatója

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb flagship vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítású HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató futurisztikus, csepp alakú megjelenéssel, intelligens zajszűrő technológiákkal és továbbfejlesztett nagy felbontású, tiszta hangzással érkezik. A HUAWEI FreeBuds 5 akár harminc órán át használható a feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. A fülhallgató bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható.

Magyarországon is megjelent a Huawei legújabb vezeték nélküli fülhallgatója, az open-fit kialakítással rendelkező HUAWEI FreeBuds 5. A fülhallgató nagy felbontású, tiszta hangzással, hosszú akkumulátor-üzemidővel és intelligens audiocsatlakozási lehetőségekkel rendelkezik, kiváló társa lehet a fiatalabb felhasználóknak, akik divatos és könnyen használható termékre vágynak.

Futurisztikus megjelenés, kényelmes kialakítás
Az áramvonalas kialakítású HUAWEI FreeBuds 5 kényelmes, és esztétikus megjelenést nyújt. A csepp alakú, futurisztikus fülhallgató több tízezer ergonómiai szimuláció és több száz optimalizálás eredménye, amelyek biztosítják, hogy a dupla C alakú ívek megfelelően illeszkedjenek a fül körvonalához. Emellett a csepp alakú kialakítás nagyobb érintkezési felületet biztosít az eszköz és a fül között, ami csökkenti a terhelést és könnyed viselési élményt ad. Az ív alakú szárnak köszönhetően a nyomás egyenletesen oszlik el a fülhallgató érintésekor, így gyors és könnyű kezelést tesz lehetővé. A fülhallgató töltőtokja matt fényű és texturált felületű, könnyen nyitható és zárható.

Nagy felbontású hangzás, magasabb frekvenciamenet, 16 Hz-es mélyhangok
A FreeBuds 5 az innovatív különálló hangszórónak, az akkumulátormodulnak és a vezérlő áramköri architektúrának köszönhetően erőteljes akusztikus teljesítményt kínál. Az új fülhallgató ultramágneses dinamikus meghajtóját úgynevezett basszus turbó technológiával szerelték fel, amely akár 16 Hz1 frekvenciájú mélyhangok kibocsátására is képes. A két áramkörös mágneseknek köszönhetően a frekvenciamenet 50 százalékkal magasabb2 az előző generációhoz képest. A hármas adaptív hangszínszabályzó technológia (Triple adaptive EQ) valós időben3 optimalizálja a hangminőséget 100 Hz-től 2000 Hz-ig, így kiküszöbölve a hallójárat alakja, a viselési mód és a hangerő által okozott eltéréseket, folyamatosan biztosítva a kiváló hangminőséget.

A FreeBuds 5 támogatja az L2HC és LDAC™ kodekeket4, és Hi-Res Audio Wireless tanúsítvánnyal rendelkezik. A fülhallgató hangátviteli sebessége akár 990 kbps5 is lehet, és lehetővé teszi a 96 kHz/24 bites HD audio6 hangzást is a tiszta, pontos hangminőség érdekében.

Intelligens zajszűrő technológia, zökkenőmentes interakciók
A HUAWEI FreeBuds 5 három mikrofonos hibrid zajszűréssel rendelkezik, amely alkalmazkodik a fül alakjához és a viselés módjához. Az intelligens, dinamikus zajszűrő technológia segítségével7 a fülhallgató képes azonosítani a hangkörnyezetet, és valós időben ahhoz igazítja a zajszűrési módot. A fülhallgató három mikrofonos hívászajszűrő rendszere kiszűri a hívás közbeni zajokat is. Ennek köszönhetően a beszélő hangja hangosan és tisztán hallatszik, akár metrózunk, egy nyüzsgő kávézóban ülünk, vagy forgalmas utcán sétálunk.

A FreeBuds 5 személyre szabott pop-up ablakkal, hangszolgáltatáshoz kapcsolódó widgetekkel, audiocsatlakozási központtal, valamint az EMUI 13 és az AI Life alkalmazás által biztosított számos zökkenőmentes, intelligens kezelési lehetőséggel érkezik.

Akár 30 óra használat egy töltéssel
A HUAWEI FreeBuds 5 akár 30 órán át8 használható a teljes feltöltést követően, egy gyors 5 perces töltés pedig akár 2 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz, ami az előző generációhoz képest 200 százalékkal gyorsabb töltési sebességet9 jelent.  

A HUAWEI FreeBuds 5 bármilyen iOS vagy Android okostelefonhoz csatlakoztatható. Az egyszerű párosítási mechanizmus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármely Bluetooth-t használó eszközön hallgathassák kedvenc zenéiket.

Ezenfelül az AI Life alkalmazás személyre szabott vezérlést tesz lehetővé, amely Android-felhasználók számára egyszerűen és biztonságosan telepíthető a Huawei alkalmazásboltján, az AppGalleryn keresztül. Az iOS-felhasználók az eszköz és az iOS-okostelefon közvetlen párosítása révén érhetik el az intelligens funkciókat.

Elérhetőség, ár
A HUAWEI FreeBuds 5 két színben kapható hazánkban: Kerámia Fehér, Fagyos Ezüst. A termék ajánlott bruttó fogyasztói ára: 59.990 Ft.

1 A frekvenciatartomány adatai a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak, amelyek során az L2HC/LDAC™ HD audiokodeket használták a Bluetooth-kapcsolatokhoz.
2 Ugyanazon üzemi áram mellett a HUAWEI FreeBuds 5 frekvenciamenete 50 százalékkal magasabb, mint a HUAWEI FreeBuds 4 esetében alacsony és közepes frekvenciatartományban. Az adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak.
3 A tesztadatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak. A tényleges élmény a fül alakjától, a használati szokásoktól és a viselési állapottól függően változik.
4 Az L2HC használatához bizonyos HUAWEI telefonok vagy táblagépek szükségesek. Az LDAC™ és az LDAC logó a Sony Corporation védjegyei.
5 Az L2HC maximum 960 kbps, az LDAC™ pedig legfeljebb 990 kbps átviteli bitsebességet biztosít.
6 A Smart HD engedélyezése javítja a hangminőséget, de az energiafogyasztást is növeli, és lefagyáshoz vezethet (különösen nagy bitsebességű átvitel esetén és összetett vezeték nélküli jelkörnyezetekben, például közlekedési csomópontokban, repülőtereken és sok akadály/fallal rendelkező területeken).
7 A tényleges zajszűrő-teljesítmény a fül alakjától és a viselési állapottól függ.
8 Az akkumulátor élettartama és a töltési adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak. A tesztek során az AAC formátumú hangot 50 százalékos hangerővel és kikapcsolt zajszűrés mellett játszották le. Más funkciókhoz az alapértelmezett beállításokat használták. A tényleges eredmények a hangerőtől, a hangforrástól, a környezeti interferenciától, a termék jellemzőitől és a használati szokásoktól függően változhatnak.
9 A SuperCharge funkcióhoz olyan fülhallgatók szükségesek, amelyek támogatják a vezeték nélküli töltést. Az adatok a Huawei laboratóriumi tesztjeiből származnak.