A Galaxy Buds széria legújabb frissítése intelligens hangzást kínál

A Samsung közelmúltban megjelent Galaxy S24 termékcsaládja a Galaxy AI erejével új lehetőségeket teremtett a kultúrák közötti kapcsolatteremtésre. A biztonságos, készülékeken elérhető mesterséges intelligenciával a felhasználók jelenleg 13 nyelven1 hidalhatják át a kommunikáció során felmerülő nyelvi akadályokat. A Galaxy Buds fülhallgatókat érintő legújabb frissítések még zökkenőmentesebbé tehetik ezen okosfunkciók használatát.

A Galaxy Buds frissítései számos, kézhasználatot nem igénylő AI-alapú funkciót foglalnak magukba, amelyekkel a felhasználóknak kristálytiszta hangélményben lehet részük, miközben összekapcsolódnak a vállalat ökoszisztémájával. A Galaxy Buds a Galaxy S24 okostelefonokkal, a Samsung tévékkel, valamint egyéb készülékekkel párosítva olyan vadonatúj kényelmi és okosfunkciókkal látja el a felhasználókat, amelyekkel jobban ráhangolódhatnak az őket körülvevő világra.

Bővített kapcsolódási lehetőségek a Samsung ökoszisztémához
A Galaxy Buds legújabb frissítései nemcsak részletgazdagabb és magával ragadóbb hangzást, hanem a Samsung készülékek zökkenőmentes összekapcsolását is kínálják.

Auracast: A vállalat a Samsung Smart tévékhez2 és a Galaxy Buds2 Pro készülékhez tavaly vezette be az Auracastot. A tévé megosztott rádióállomássá alakul át, amely több Buds fülhallgatóra közvetít hangot. A legújabb frissítésekkel a funkció az okostelefonokra3 – köztük a Galaxy S24 szériára – is kiterjed.

360 Audio: A kiváló hangosítás a felhasználókat az események középpontjába helyezi, a 360 Audio pedig minden irányból körülvevő hangzást biztosít. A korábban okostelefonokon, tableteken és asztali számítógépeken támogatott 360 Audio mostantól a televíziókon4 is elérhető, így otthon is moziszerű élményben lehet részük. A Galaxy Buds a fejmozgást is követi majd, hogy magával ragadó hangzásvilágot kínáljon.

Auto Switch: Amikor a felhasználó Galaxy Buds fülhallgatóval néz tartalmat a tévén, az Auto Switch a beérkező telefonhívások alkalmával automatikusan csatlakozik a Galaxy okostelefonhoz, majd a hívás végeztével visszakapcsol a tévé hangjára. A legújabb frissítés kiterjeszti ezt a funkciót az asztali számítógépekre5 is, így a prémium hangzást még több készüléken élvezhetik a felhasználók.

A Galaxy Buds elősegítheti az akadálymentes kommunikációt
A Galaxy S24 széria valós idejű fordító funkcióival bárkivel, bárhol beszélhetnek, az akadálymentes kommunikáció pedig még hatékonyabbá válhat a Galaxy Buds fülhallgatókkal.

Tolmács6: A funkció valós idejű fordítással könnyíti meg a kommunikációt a Galaxy S24 készülékeken. A Galaxy Buds fülhallgatókkal párosítva a funkció még optimálisabbá válhat, mivel az eszköz a társalgás során különválasztja az emberi hangot. A beszélgetőpartnereknek nem szükséges egymás között adogatni az okostelefont a fordításhoz, hiszen az egyik fél a fülhallgatón keresztül hallhatja társa mondandójának fordítását, míg a másik fél a kihangosított készüléken hallja a lefordított szöveget. Emellett a felhasználó a kommunikáció során könnyedén változtathat a megszólalás sorrendjén is a fülhallgatóra való egyszerű koppintással, anélkül, hogy azt kézileg állítaná be az okostelefonon.

Tiszta és hangos jövő
A legújabb szoftverfrissítés február végétől7 fokozatosan elérhetővé válik a Galaxy Buds2 Pro, Buds2 és Buds FE készülékeken. A Samsung továbbfejleszti a Galaxy Buds szériát, hogy intelligens, a kategóriájában elsőrangú és zökkenőmentesen csatlakoztatható hangzást kínáljon, helytől és időtől függetlenül, bármely csatlakozás esetén.

A Galaxy Buds2 Pro, Buds2 és Buds FE készülékekről további információ érhető el a Samsung weboldalán.

1 A funkció jelenleg angol, francia, hindi, japán, koreai, kínai, lengyel, német, olasz, portugál, spanyol, thai és vietnámi nyelveken érhető el. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.
2 A funkció elérhető a 2023-as Neo QLED 8K és MICRO LED készülékeken. Használata egyaránt szoftverfrissítést igényel a Galaxy Buds2 szérián és a párosított Samsung tévékészüléken.
3 A funkció elérhető a Galaxy S24 és a – FE készülékek kivételével – a Galaxy S23 széria készülékein. Az Auracast közvetítő funkciójának használatához az okostelefonnak vagy a tabletnek One UI 6.1 vagy annál újabb verziószámú felhasználói felülettel kell rendelkeznie.
4 A funkció elérhető a Galaxy Buds2 Pro és Buds2, valamint a Samsung Neo QLED 8K (QN900D, QN800D), a Neo QLED 4K (QN95D, QN90D, QN87D, QN85D), OLED (S95D, S90D, S85D) és QLED (Q80D, Q70D) készülékeken.
5 Elérhető a Galaxy Buds2 Pro fülhallgatón, és a One UI 4.1.1 vagy annál újabb operációs rendszert futtató okostelefonokon és tableteken, a Samsung Settings 6.0-t vagy annak újabb verzióját futtató Galaxy Watch4 okosórákon. A Galaxy Buds2 Pro fülhallgatóknak rendelkezniük kell a legújabb firmware-frissítéssel. Az Auto Switch funkció engedélyezéséhez a Samsung Galaxy készülékeknek be kell jelentkezniük egy Samsung fiókba. Az Auto Switch funkció a Samsung tévék esetében a telefonhívások fogadására és indítására korlátozódik.
6 A funkció elérhetősége országtól és nyelvtől függően eltérő lehet. Egyes nyelvek esetén szükség lehet nyelvi csomag letöltésére. Az eredmények pontosságáért a Samsung nem vállal felelősséget. A funkció magyar nyelven nem elérhető.
7 Az elérhetőség dátuma a piactól és a modelltől függően eltérő lehet. A legújabb szoftververzió telepítése szükséges a Galaxy Wearable alkalmazásban.