Copyright

PC Pult pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A cikkek nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség egészének a véleményét.

Portálunk bármely részére hivatkozás helyezhető el más online tartalomban előzetes kérés nélkül. A linkelés megszüntetését azonban oldalunkoz nem méltó körülmények esetén bármikor kérhetjük.

A magazin valamennyi cikke - eredeti és fordított anyagok egyaránt -, minden megjelent képe, videófájl, hangfájl és egyéb publikált anyag szerzői jog védelme alatt áll. Bármilyen formában történő másodlagos terjesztésük vagy felhasználásuk kizárólag a szerkesztőség előzetes írásbeli engedélyével történhet.

Az oldalon megjelenített információk és cikkek legjobb tudomásunk szerint szerzői jogot nem sértenek. Ha azonban bármilyen jogsértő tartalmat találna az oldalon, kérjük, hogy a 2001. évi CVIII. trv 13. paragrafusa alapján értesítsen bennünket a press [@] pcpult.hu e-mail címen. Ez esetben természetesen az adott tartalmat azonnal eltávolítjuk az oldalról.