A világsikerű Yellowstone sorozat november 14-én tér vissza a képernyőre

A SkyShowtime ma bejelentette, hogy az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios által gyártott Yellowstone világsikerű sorozata november 14-én, csütörtökön visszatér a képernyőre. A várva várt alkotást jelenleg Montanában forgatják.

A sorozat a Dutton család történetét és összetett kapcsolatait követi nyomon, miközben az Egyesült Államok legnagyobb kiterjedésű szarvasmarhatelepét irányítják. A középpontban olyan témák állnak, mint az átalakuló szövetségek, megoldatlan gyilkosságok, feltépett sebek és a nehezen kivívott tisztelet.

A Yellowstone-t az Oscar®-jelölt forgatókönyvíró Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water és Sicario) és John Linson közösen írta. A rendező-producerek: John Linson, Art Linson, Taylor Shexridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari, Stephen Kay, Michael Friedman, Christina Voros és Keith Cox. A sorozatot a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül.

A Standard előfizetés reklámokkal csomag ára havi 1999 Ft, a Standard, reklámmentes előfizetés ára pedig havi 2790 Ft.