Lékai-Kiss Ramóna: Ma már tudom, mi számít igazán

„A mi hármasunk mindkettőnknek az élet értelmét jelenti” - mondta el Lékai-Kiss Ramóna a JOY Magazinnak adott nagyinterjúban, amelyben családi életének kiteljesedése mellett szakmai sikereiről és az odáig vezető útról is őszintén beszélt. A 39 éves színész-műsorvezető szerint fontos, hogy csak a képzelet szabjon határt álmaink megvalósításának, hite és akaratereje nélkül ő sem ért volna fel a csúcsra.

Lékai-Kiss Ramóna élete nem szűkölködött a meglepő és váratlan fordulatokban - saját elmondása szerint a mérföldkövek egyik pillanatról a másikra jöttek el nála. Magánéletét azonban jó ideje a stabilitás jellemzi. „Megtaláltam a társam, egy olyan embert, akit igazán és mélyen szeretek. Nem tudom, hogyan alakul az élet, mit hoz a jövő, de bízom benne, hogy együtt éljük le az életünket. Biztosan előttünk is lesznek majd akadályok, gondok, nehézségek, de egymás kezét fogva tudom, hogy mindent legyőzünk. Egy nagyon erős egység, összetartás van köztünk Mátéval, aminek a gyümölcse lett Noé. A mi hármasunk pedig mindkettőnknek az élet értelmét jelenti” - mondta el a JOY-nak a műsorvezető. 

Azt is hangsúlyozta: ha nem két ilyen férfi lenne az életében, akkor nem tudna egyszerre kiteljesedni feleségként és anyaként, illetve dolgozó nőként. „Sokan nem is gondolnák, hogy nem egyszerűen a motiváció és a szakmai sikerek iránti vágy, hanem a család és az általuk kapott erő és támogatás képes megadni a kiteljesedés érzését.” 

A TV2 képernyőse 2019-ben adott életet gyermekének, s mint mondja, Noé születésével felértékelődött az idő, emiatt pedig már képes a nemet mondásra is. „Egészen a születéséig mindig meg akartam felelni másoknak azzal, hogy igent mondtam egy találkozóra, vagy kedves akartam lenni valaki számára azzal, hogy beszélgetek vele, holott nem is volt semmilyen kapcsolódási pontja az életünknek. Noé volt az a hiányzó puzzle­darab, amivel végre minden a helyére került, és aminek hála ma már tudom, mi számít igazán” - mondta el Lékai-Kiss Ramóna.

A megfeleléssel kapcsolatban a színésznő azt is elárulta, igyekszik nem mások véleménye alapján posztolni a közösségi médiában. Kizárólag olyan tartalmat oszt meg, ami saját magát is boldoggá teszi. „Az első és legfontosabb, hogy azt a kérdést tegyük fel magunknak, hogy kinek akarunk megfelelni, és meg akarunk­-e felelni bárkinek. Nem attól érzem magam hitelesnek, hogy mindennap sírva mondom el a problémáimat, hanem attól, hogy nem hagyom befolyásolni magamat abban a kérdésben, hogy mit tartok jónak”. 

Lékai-Kiss Ramónát két év választja el a negyedik iksztől, és életkorával kapcsolatban is őszintén mesélt a magazinnak. „Az biztos, hogy az öregedéstől, az arcom vagy a testem változásaitól nem félek. Az azonban néha megijeszt, hogy mi van, ha a korom miatt már nem bohóckodhatok, bolondozhatok vagy hülyéskedhetek” - mondta el a műsorvezető. 

A teljes interjú a JOY Magazin új számában olvasható.