Jelentős kedvezménnyel kaphatók november végéig a Huawei okoseszközei

Jelentős kedvezményekkel juthatnak hozzá a vásárlók a Huawei egyes készülékeihez november 30-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában. Az érintett termékek között megtalálható a gyártó zászlóshajója, a HUAWEI P60 Pro okostelefon, a WATCH 3 és GT széria, valamint vezeték nélküli fülhallgatók egyes modelljei.

Az év végi ünnepek közeledtével kiváló lehetőség nyílik arra, hogy az egészségtudatos életmódot támogató, divatos okoeszközökkel ajándékozzuk meg magunkat és szeretteinket. A Huawei különböző Black Friday ajánlatai révén mindenki megtalálhatja az ízlésének, igényeinek és pénztárcájának megfelelő okostelefont, okosórát, vagy vezeték nélküli fülhallgatót.

WATCH GT 3 & GT 3 Pro: elegáns külső innovatív egészségügyi funkciókkal*
Az okosórák és okoskarkötők már nem pusztán intelligens aktivitásmérők, hanem stílusos divatkiegészítőkké is váltak, miközben praktikus társak lehetnek az egészségmegőrzésben is. A HUAWEI WATCH GT 3 sorozat fejlett egészségfigyelő rendszere lehetővé teszi az artériás merevség észlelését, valamint pulzus- és a véroxigénszint-figyelést.*, továbbá a Pro modell esetében ezeken felül az EKG-mérést* is. Emellett több mint 100 sportolási móddal, AI futóedzővel és személyre szabott futóedzést-tervező funkcióval rendelkeznek, amelyek a felhasználók fizikai állapotára, futási előzményeire és személyes céljaira építenek. A WATCH GT 3 sorozat modelljei több Huawei-okosórához hasonlóan akár kéthetes üzemidőt biztosítanak és kompatibilisek iOS és Android telefonokkal is.

A WATCH GT sorozat tagjai 2023. november 30.-ig a MediaMarkt számos üzletében és webáruházában modelltől függően egyaránt akár 27 százalékos kedvezménnyel vásárolhatók meg, az akció a termék bruttó árára vonatkozik.

Ugyanígy akár 27% kedvezmény jár a gyártó Watch 3 fémszíjas változatának bruttó árára, a Watch Fit 2 okoskarkötőjének bőrszíjas és fehér változataira, valamint a Band 7 készülékekre is a MediaMarkt kereskedőnél.

Zászlóshajó okostelefon és vezeték nélküli fülhallgatók a kedvezményes kínálatban
Ugyancsak kedvezménnyel érhető el a gyártó legutóbbi zászlóhajó okostelefonja, a HUAWEI P60 Pro is 2023. november 30-ig. Ultra Lighting telefotó kamerájának és fókuszálási képességeinek köszönhetően az eszköz kiemelkedő teljesítményt nyújt éjszakai környezetben is. A HUAWEI P60 Pro emellett már közel fél éve vezeti a DXOMARK független tesztlabor okostelefonokat fotós képességeik alapján rangsoroló listáját. A készülék 11 százalékos árengedménnyel kapható a MediaMarkt webáruházában, a kedvezmény a termék bruttó árából kerül levonásra.

A gyártó azokra is gondolt, akik tiszta hangzásra és viszonylag hosszú üzemidőre vágynak, a Black Friday akciók keretében ugyanis a HUAWEI Freebuds 5 és 5i, valamint Freebuds SE vezeték nélküli fülhallgatókat is a MediaMarkt bizonyos üzleteiben és webáruházában modelltől függően akár 23 százalék kedvezménnyel vásárolhatják meg 2023. november végéig.

A promócióról a MediaMarkt oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

* A termék nem orvostechnikai eszköz, ezért ellenőrzési adatai és eredményei csak tájékoztató jellegűek, és nem használhatók orvosi diagnózis vagy kezelés alapjául.