Black Eyed Peas, Helloween, Village People – idén is minden korosztálynak kínál programot a FEZEN Fesztivál

Július utolsó hétvégéjén ismét a FEZEN lesz a legfontosabb zenei helyszín Magyarországon. A székesfehérvári fesztiválra érkezik a 6-szoros Grammy-díjas Black Eyed Peas, visszatér a Helloween és itt lesz a Village People, akik Y.M.C.A. című dalukkal mindannyiunk hallójáratába örökre beköltöztek. De bulizhatunk Azahriah-val, Majkával, a Roaddal vagy éppen a Bagossy Bothersszel is. A hajnalig tartó partykról pedig dj-k gondoskodnak.

Pop, rock, hiphop, metal – számtalan műfaj kap szerepet idén is a székesfehérvári FEZEN Fesztiválon. Július 26 és 29-e között itt lesz a világhírű amerikai hiphop- és pop együttes, a Black Eyed Peas. Az amerikai pop legenda Will.i.am és zenekara olyan slágerekkel érkezik Székesfehérvárra a zenekarral, mint a Pump It, Where is the love?, a Boom Boom Pow, ami 12 hétig vezette az amerikai Billboard Hot 100 listáját vagy az I Gotta Feeling, ami ugyanezen a listán 14 hétig volt első helyen és 20 országban volt listavezető.  Az együttes közel 25 év alatt bezsebelt 6 Grammy-díjat, túl vannak 300+ koncerten több, mint 30 országban és 2011-ben pedig felléphettek a százmilliók által megtekintett Super Bowl féldejében is!

2018 után visszatér a FEZEN-re a német power/speed metal legenda, a Helloween. Svédországból kapjuk a tiszta heavy metal energiákat a Hammerfalltól, a tavalyi FEZEN-szülinapról betegség miatt lecsúszó New York-i Cro Mags pedig idén hozza el a keleti parti hardcore, punk hangulatot. A nyugati partot pedig az Ugly Kid Joe képviseli, akik Kaliforniából hozzák el nem csak a régi nagy slágereiket, hanem a tavaly év végén megjelent legfrissebb albumukat is. Aki pedig a hamisítatlan retro disco hangulatot keresi, együtt mutathatja majd a Y.M.C.A betűket a Village People tagjaival.

A hazai sztárok sem maradnak ki a FEZEN idei kínálatából. Gyakorlatilag az ábécé minden betűjéhez találunk valakit: Azazhriah, AWS, Beton Hofi, Bagossy Brothers Company, Carson Coma és még hosszasan sorohatjuk a sort Majkán, Roadon keresztül a Valmarig vagy a Wellhelloig. Az estéket pedig idén is partyk zárják Székesfehérváron. A napijegyek és a bérletek is elérhetők már a fezen.hu oldalon és hamarosan a teljes fellépőlista is olvasható lesz.

Július 27-én itt lesz a FEZEN Fesztiválon a világhírű amerikai hiphop- és popegyüttes, a Black Eyed Peas.

Az amerikai pop legenda Will.i.am olyan slágerekkel érkezik Székesfehérvárra a zenekarral, mint a Pump It, Where is the love?, a Boom Boom Pow, ami 12 hétig vezette az amerikai Billboard Hot 100 listáját vagy az I Gotta Feeling, ami ugyanezen a listán 14 hétig volt első helyen és 20 országban volt listavezető.

Az együttes közel 25 év alatt bezsebelt 6 Grammy-díjat, túl vannak 300+ koncerten több, mint 30 országban és 2011-ben pedig felléphettek a százmilliók által megtekintett Super Bowl féldejében is!

A fesztivál csütörtöki napján találkozhattuk velük, ezen a napon pedig még fellép a Halott Pénz és a Valmar is. A nemzetközi és hazai pop előadók mellett jelen van a FEZEN-en a rock műfaj is, nem kisebb nevekkel, mint a Helloween, a Hammerfall stb.